Bericht versturen
products

Isuzu 6UZ1 Piston Ring, Japan RIK 17013 NPR YDI10225ZZ

Basisinformatie
Place of Origin: JAPAN
Merknaam: NPR
Modelnummer: YDI10225ZZ
Min. bestelaantal: 1 Cyl
Prijs: USD + 22.00
Verpakking Details: Verpakking
Levertijd: 3 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100 CYL
Gedetailleerde informatie
Ontwerp: 3 stukken Duurzaamheid: Hoog
Materiaal: Staal Drukweerstand: Hoog
Corrosiebestendigheid: Hoog Verenigbaarheid: Algemeen
Warmteweerstand: Hoog Tolerantie: Precieze
Hoog licht:

YDI10225ZZ Isuzu 6UZ1 zuigerring

,

8-98056-464-0 Isuzu 6UZ1 zuigerring

,

Japan Isuzu 6UZ1 zuigerring


Productomschrijving

Productbeschrijving:

Isuzu 6UZ1 Piston Ring, Japan RIK 17013 NPR YDI10225ZZ 0

De NPR zuigerringen zijn ontworpen om motoren met zuigers van standaardgrootte te monteren, zodat ze elke keer perfect passen.het garanderen van levensduur en betrouwbaarheid in zelfs de meest veeleisende omgevingenDeze zuigerringen zijn met hun hoge hittebestendigheid perfect geschikt voor dieselmotoren die bij hoge temperaturen werken.

De NPR-kolfringen zijn compatibel met een breed scala aan motoren, waaronder de 6D22, Liner en E13C-modellen.het garanderen van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Of u nu versleten zuigerringen wilt vervangen of een complete zuigerring voor uw dieselmotor nodig heeft, de NPR zuigerringen zijn de perfecte keuze.warmteweerstandDeze ringen bieden een betrouwbare en duurzame oplossing voor al uw motorbehoeften.Koop vandaag nog je NPR-kolfringen en ervaar zelf het verschil.!

 

Kenmerken:

  • Naam van het product: NPR zuigerringen
  • Installatie: Makkelijk
  • Hoeveelheid: Set van 15
  • Drukweerstand: hoog
  • Warmteweerstand: hoog
  • Compatibiliteit: universeel, geschikt voor E13C, 6D22, 6D22 motoren
 

Technische parameters:

Aantekening Waarde
Producten NPR zuigerringen
Hoeveelheid Set van 15
Drukweerstand Hoog
Duurzaamheid Hoog
Grootte Standaard
Ontwerp 3 stukken
Tolerantie Precieze
Verpakkingen met een breedte van niet meer dan 15 mm
Materiaal Staal
Verenigbaarheid Algemeen
Garantie 1 jaar
Compatibele motoren E13C, 6D16
Compatibele onderdelen Pistonring
 

Toepassingen:

Het YDI10110ZZ-model is ontworpen als een 3-delige set die gemakkelijk te installeren is, waardoor het een ideale keuze is voor monteurs en DIY-liefhebbers.het geschikt maken voor gebruik in verschillende omgevingenDit maakt het een uitstekende keuze voor motoren die hoge niveaus van warmte genereren, zoals die in zware voertuigen zoals vrachtwagens en bussen.

Een van de belangrijkste kenmerken van het NPR-kolvenringmodel YDI10110ZZ is de compatibiliteit met een breed scala aan voertuigen.Dit maakt het een ideale keuze voor monteurs die werken met een verscheidenheid aan verschillende merken en modellenOf u nu aan een auto, vrachtwagen of bus werkt, het YDI10110ZZ-model is een betrouwbare en duurzame keuze die uw motor soepel laat draaien.

De NPR zuigerringen model YDI10110ZZ wordt ondersteund door een garantie van 1 jaar, waardoor klanten gemoedsrust weten dat ze een product van hoge kwaliteit kopen dat is gebouwd om te duren.Dit product is speciaal ontworpen om te werken met de E13C motor en voering, waardoor het een must-have is voor monteurs die met dit type motoren werken.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en eenvoudig te installeren zuigerring set, de NPR zuigerring model YDI10110ZZ is een uitstekende keuze.en duurzaam ontwerpDit product zal zeker voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende automotive toepassingen.

 

Aanpassing:

 

Ondersteuning en diensten:

Onze NPR-pistonringe worden geleverd met uitgebreide technische ondersteuning en diensten om maximale prestaties en levensduur van uw motor te garanderen.Ons team van deskundigen kan u helpen bij de keuze van het product., installatie en probleemoplossing om u te helpen optimale resultaten te bereiken.

Daarnaast bieden wij een reeks diensten met toegevoegde waarde aan, zoals op maat gemaakte verpakkingen, private etikettering en voorraadbeheer om aan uw specifieke behoeften en vereisten te voldoen.

Met onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, kunt u op NPR Piston Rings vertrouwen om betrouwbare en efficiënte oplossingen te leveren voor uw motorbehoeften.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking:

De NPR-kolfringen worden verpakt in een stevige kartonnen doos om het product te beschermen tijdens het verzenden.De doos zal worden verzegeld met tape en zal het NPR-logo en productinformatie erop hebben gedrukt.

Verzending:

De NPR Piston Rings worden verzonden via een betrouwbare koeriersdienst.Klanten ontvangen een trackingnummer zodra het product is verzonden..

Contactgegevens
Zhou

Telefoonnummer : +86 13076899589

WhatsApp : +8613076899589