Bericht versturen
aboutus

Guangzhou Hong Ling Auto Parts Business Department

Guangzhou Hong Ling Auto Parts Business Department Guangzhou Hong Ling Auto Parts Business Department
1 2
Type Business: Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: NDC RIK NPR TP TAIHO DAIDO
Jaarlijkse omzet: 1000000-2000000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Opgericht in 2008, is Guangzhou Hong Ling Auto Parts Business Department een professionele fabrikant van diesel zuiger, zuigerveer, cilindervoering, hoofdpakking & van de revisiepakking uitrusting. Wij zijn samengewerkt met OEM fabrieken in China verscheidene jaren, die zaken hoofdzakelijk in ingevoerde die dieselmotoren in werking stellen (Parta voor KAT, CUMMINS, KOMATSU, HINO, DAEWOO, ISUZU, MITUSUBISHI, NISSAN, YANMAR, en TOYOTA wordt gebruikt). Alle producten hebben de nationale kwaliteitssupervisie op verbrandingsmotoren en verkregen certificaten van ISO9002 overgegaan.
Tot nu, hebben wij vier pakhuizen in Guangzhou, bezettend een gebied van meer dan 5.000 vierkante meters. Het aantal werknemers bereikt tot 100, waaronder 20 verkooppersoneel in China, 15 verkooppersoneel buiten China en 10 QC personeel omvat. Onze producten hebben klaar markt in Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, en Zuidoost-Azië en zijn goed - ontvangen.
Met de principes van internationaal merk, goede kwaliteit, gedeelde bron, en het dienen van de wereld, pogen wij om de perfecte oplossingen van de toebehorenvervanging voor klanten te verstrekken. Wij zijn bereid met u samenwerken om een win-win toekomst te bereiken.

 

Binnen, Zaken, Binnenlands Centrum,

 

 

Geschiedenis

Guangzhou Hong Ling Auto Parts Business Department werd gevestigd in 2008. Ons bedrijf is een belangrijke fabrikant van ingevoerde Japanse zuigerveren, trapasstruiken, koppelstangstruiken, duwplaten, de kokers van het koppelstangkoper, nokkenasstruiken, NOK de verbindingen van de trapasolie, de verbindingen van de klepolie en andere ingevoerde motoronderdelen. De de agentenproducten van het bedrijf omvatten NDC van Japan lager, TAIHO-lager, RIK-zuigerveer, NPR zuigerveer, TP-zuigerveer, en NOK olieverbinding.
Bovendien vervaardigt ons bedrijf ook Japanse Mitsubishi Heavy Industries-generatorreeksen S6A S6B S6A2 S6A3 S6R S6R2 S12H S12R S16R en andere motoronderdelen, die professioneler zijn.

 

Vergaderzaal, Lijst, het Scherm, Conferentie

Dienst

Het autodelenbedrijf, ons bedrijf voert zuigerveren, grote en kleine lagers, hoofdzakelijk nokkenaslagers en andere ingevoerde producten van Japan in, en maakt ook toebehoren voor diesel generatorreeksen voor landgebruik en marien gebruik. Onder hen, de toebehoren van Mitsubishi Heavy Industries S6A S6B S6A2 S6A3 S6R S12R hebben wij meer gedaan en professioneler geweest.

 

1. Professionele Fabrikant:

Wij produceren slechts en het verkoopbevestigingsmiddel. Onze fabriek heeft meer 10years-productieervaring. Wij kunnen cliënten beste prijs en snelste levertijd verstrekken.

 

2. Professionele Verkooptermijn:

Wij hebben de termijn van 20 volkerenverkoop, hebben zij professionele verkoopkennis en iedereen meer 5 van de bevestigingsmiddeljaar ervaring hebben, Elke maand onze ingenieurs leidde al verkoopmens op.

 

3. Professionele douanekennis:

Wij hebben vele klanten in elk land. Zo kennen wij hun douaneverordeningen, kunnen wij alle documenten van de ontruimingsdouane voor u doen.

Handdruk, Contract, Koper, Handelaar

Ons Team

De kwaliteit is ons eerste doel. Wij zijn bereid om hoogste kwaliteitsnormen door onze toegewijd personeel en correcte infrastructuur te handhaven. Wij zorgen ervoor dat het fijnste kwaliteitsmateriaal voor onze producten aangewend is. Voor zorg de kwaliteit van elk materiaal ervoor, verstrekken wij het Certificaat van de Materialentest langs zijlevering. Onze teams van deskundigen handhaven een wake op de norm van de producten. Elk enig stuk is in bijlage met testcertificaten en rapporten. Wij verbeteren voortdurend onze kwaliteit om onze cliënten beter te dienen.

 

Contactgegevens