Bericht versturen
products

C9 verbindingsstaaf 160-8199 160-8196 256-9658 1608199 2569658

Basisinformatie
Place of Origin: China
Merknaam: connecting rod
Model Number: C9
Min. bestelaantal: 1 stuks
Prijs: USD + 42.00
Verpakking Details: Verpakking
Levertijd: 3 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 20 stuks
Gedetailleerde informatie
Oorsprong: China Materiaal: Metalen
Garantie: 1 jaar Merken: CAT
Type: onderdelen grootte: Standaard
Kleur: Zilver Toepassing: Motor
Hoog licht:

160-8196 conrod

,

256-9658 conrod

,

160-8199 conrod


Productomschrijving

Productbeschrijving:

Elk van onze onderdelen is gemaakt volgens de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidsnormen, zodat u de beste prijs voor uw geld krijgt.Of u nu een vervangend onderdeel voor uw motor nodig heeft of op zoek bent naar een upgrade naar een krachtiger onderdeelWe dekken je.

Onze onderdelen zijn speciaal ontworpen voor VOLVO-motoren, waardoor compatibiliteit en optimale prestaties worden gewaarborgd.U kunt er zeker van zijn dat u het perfecte onderdeel vindt dat past bij uw behoeften..

Onze Cummins Engine Spare Parts-12345 is een top-of-the-line zilveren reserveonderdeel dat 2 kg weegt.Dit onderdeel is speciaal ontworpen voor VOLVO-motoren en is een betrouwbare vervanging voor uw oude of versleten onderdelen.

Bij Cummins Engine Spare Parts begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw motor soepel en efficiënt draait. Daarom bieden we alleen de beste kwaliteit onderdelen tegen concurrerende prijzen.Met onze uitstekende klantenservice en snelle levering, kunt u er zeker van zijn dat u snel en efficiënt de onderdelen krijgt die u nodig heeft.

Bestel uw Cummins Engine Spare Parts-12345 vandaag en ervaar het verschil dat kwalitatief hoogwaardige motoronderdelen kunnen maken!

C9 verbindingsstaaf 160-8199 160-8196 256-9658 1608199 2569658 0

Kenmerken:

 • Naam van het product: Cummins motoren
 • Merk: CAT
 • Model: motorreservedelen
 • Type: reserveonderdelen
 • Toepassing: motor
 • Garantie: 1 jaar
 • Compatibel met TAD1241 motoren
 • Volvo-onderdelen van hoge kwaliteit
 • Omvat verschillende onderdelen zoals filters, riemen en pakkingen
 

Technische parameters:

Garantie 1 jaar
Model Motorreservedelen
Kleur Zilver
Oorsprong China
Deelnummer Onderdelen voor motoren van Cummins-12345
Materiaal Metalen
Merken CAT
Grootte Standaard
Gewicht 2 kg
Type Spareonderdelen
Verzameling van cilindervoeringen Motoronderdelen
 

Toepassingen:

De verbindingsstaaf is een essentieel onderdeel van het verbrandingssysteem van uw motor dat de zuiger verbindt met de krukas.Het is verantwoordelijk voor de overdracht van de door het verbrandingsproces gegenereerde kracht naar de krukasDus een defecte verbindingsstaaf kan de prestaties van uw motor aanzienlijk beïnvloeden, wat leidt tot een verminderd vermogen, verhoogd brandstofverbruik,en mogelijke motorbeschadiging.

Onze Cummins-motoronderdelen, inclusief de verbindingsstaaf, zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen en scenario's.Het C9-model van de verbindingsstaaf is speciaal ontworpen om uw CAT-motor te passen voor naadloze vervangingOf u nu een zeescheep, een bouwmachine of een energiegenerator bedient, ons verbindingsstaafproduct kan u helpen de optimale prestaties van uw motor te behouden.

Een van de meest voorkomende situaties waar onze Cummins motor onderdelen, in het bijzonder de verbindingsstaaf nodig zijn, is tijdens de motor herzieningen.de verbindingsstaaf kan versleten raken door voortdurende blootstelling aan hoge druk en temperaturen in de verbrandingskamerHet vervangen van de verbindingsstaaf tijdens motoroverzichten kan helpen bij het voorkomen van mogelijke motorfouten en de levensduur van uw motor verlengen.

Een ander toepassingsscenario voor onze Cummins Engine Spare Parts is de reparatie van beschadigde motoren.Wanneer de verbindingsstaaf of andere motoronderdelen zijn beschadigd door ongevallen of andere oorzakenIn het bijzonder is ons verbindingsstaafproduct getest en bewezen dat het bestand is tegen de strengste eisen van verschillende motortoepassingen.

Tot slot zijn onze Cummins-motoronderdelen, inclusief de verbindingsstaaf, ook geschikt voor motoropgraderingen en -wijzigingen.Als u de prestaties van uw CAT C9-motor wilt verbeteren of aanpassen aan specifieke toepassingenAls u bijvoorbeeld het vermogen van de motor wilt verhogen, moet u de aansluitstang misschien upgraden naar een model met een hogere prestatie.met een vermogen van niet meer dan 50 W,.

 

Aanpassing:

Productnaam: verbindingsstaaf

Merknaam: Cummins motoren onderdelen

Modelnummer: C9

Oorsprong: China

Gewicht: 2 kg

Grootte: standaard

Type: reserveonderdelen

Garantie: 1 jaar

Deelnummer: Cummins motor reserveonderdelen-12345

Productaanpassingsdiensten

 • VOLVO Cylinder liner assembly aanpassing beschikbaar
 • MAHLE zuiger kit aanpassing beschikbaar
 

Verpakking en verzending:

Verpakking:

 • Alle Cummins motor onderdelen zijn zorgvuldig verpakt in een stevige doos om een veilige levering te garanderen.
 • Elk artikel is individueel verpakt en gepolsterd om schade tijdens het vervoer te voorkomen.
 • Productinformatie en handhavingsaanwijzingen zijn bij elke verpakking opgenomen om de installatie te vergemakkelijken.

Verzending:

 • We bieden wereldwijde verzending voor alle Cummins motor onderdelen.
 • De verzendkosten en de levertijden kunnen variëren afhankelijk van de bestemming en de verzendmethode die bij de kassa is gekozen.
 • Bestellingen worden meestal binnen 24 tot 48 uur verwerkt en verzonden via gerenommeerde vervoerders zoals DHL, UPS en FedEx.
 • Voor elke bestelling wordt informatie verstrekt om de voortgang van uw zending te controleren.

Contactgegevens
Zhou

Telefoonnummer : +86 13076899589

WhatsApp : +8613076899589